Novi Scudo

Sustavi za sigurnost i pomoć pri vožnji

Novi Fiat Professional Scudo može se osloniti na cijeli ekosustav tehnologija koje pružaju podršku vozaču kako bi svako njegovo putovanje bilo što sigurnije.

Sustav za prepoznavanje prometnih znakova

Ovaj zaštitni sustav prepoznaje prometne znakove i reproducira ih na zaslonu digitalne instrumentne ploče, a predložene vrijednosti brzine šalje regulatoru brzine koji informira vozača o ograničenjima brzine koja su na snazi

Sustav upozorenja za napuštanje prometnog traka

Novi Scudo može detektirati rubove cesta, čak i pri većim brzinama, te upozoriti vozača putem vizualnih i zvučnih upozorenja kad prijeđe liniju svog prometnog traka.

Bočni sustav za nadzor mrtvog kuta

Ova sustav aktivira se prilikom složenijih manevara ili u blizini prepreka koje se nalaze u mrtvom kutu vozila. Kad senzor detektira potencijalno opasnu situaciju, primjerice prilikom pretjecanja vozila ispred, sustav upozorava vozača putem svjetala upozorenja koja se nalaze u bočnim retrovizorima.

Sustav upozorenja za udarac sprijeda i sustav za regulaciju AEB

Neophodan sustav za pomoć pri vožnji koji vam omogućuje da detektirate osobe i automobile na cesti. Zahvaljujući prednjem radaru, novi Scudo može prepoznati sve prepreke na putu i upozoriti vozača o njima putem zvučnog i vizualnog upozorenja. Zahvaljujući aktivnom sustavu kočenja u slučaju nužde, novi Scudo automatski aktivira kočnicu u slučaju nužde, što vam omogućuje da izbjegnete sudar ili udar.

Kamera za vožnju unatrag

Nova kamera za vožnju unatrag impresivne je razlučivosti, a sliku prikazuje na 7“ radijskom zaslonu u obliku dinamičke rešetke koja se pomiče kako se zakreće kolo upravljača, što vozaču pomaže da učinkovitije izvodi manevere prilikom parkiranja.

Sustav Grip Control za održavanje stabilnosti i smanjenje proklizavanja

Uputite se kamo vas posao vodi. Novi Fiat Professional Scudo opremljen je novim sustavom Grip Control koji upravlja sustavom ESP i pruža mogućnost odabira jednog od 5 načina vožnje: Asphalt, Snow, Sand, Mud i ESP OFF.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.