Tko smo

Snaga kroz činjenice

Naziv Fiat Professional identificira komercijalna vozila koja proizvodi kompanija FCA Italy S.p.A., grupa koja se oslanja na kompetentne i motivirane ljude, profesionalce koji služe profesionalcima, i na konkretne činjenice. Naša bogata i kompletna ponuda zadovoljava sve potrebe za transportom. Fiat Professional vozila projektirana su da minimiziraju potrošnju goriva i troškove uporabe uz istovremeno maksimaliziranje produktivnosti.

Godine 1901. predstavljeno je Fiatovo prvo komercijalno vozilo. Od tada prodaja komercijalnih vozila postaje sve važnija unutar aktivnosti Fiat Grupe. Zahvaljujući bogatoj ponudi, i preko sto godina iskustva, Fiat Professional je postao vodeća marka u ovom sektoru.

Sva vozila u Fiat Professional ponudi projektirana su i izrađena kako bi što učinkovitije zadovoljili profesionalne potrebe. Fiat Professional marka osvojila je razne međunarodne nagrade od strane profesionalaca i kvalificiranih novinara. Jedna od najvažnijih je Kombi godine koju je 1994. osvojio Ducato, 2006. Doblò Cargo2008. Scudo, 2009 Fiorino, a 2010. Novi Doblò Cargo.

Pokretana kontinuiranim uspjehom, marka Fiat Professional teži učvršćivanju svog vodstva razvojem već velike prodajne mreže. Danas u Europi imamo preko 1400 zastupnika i preko 7500 servisnih centara.

Fiat Professional vozila trenutačno se proizvode u 8 tvornica u cijelom svijetu, uključujući tvornicu Sevel u mjestu Val di Sangro gdje se proizvodi Ducato – najveću tvornicu za laka komercijalna vozila u Europi (u 2010. iz tvornice je izašlo 4 milijunto vozilo).

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.