Novi Scudo

Novi Scudo

Performanse

Dostupan za modele svih razina oprema i sve duljine, elektromotor modelu Scudo donosi nove razine performansi bez potrebe za kompromisima. Osim toga, možete birati baterije različite snage, 50 ili 75 kWh, ovisno o potrebama vašeg posla.
Za modele s dizelskim motorm Scudo nudi nešto veći asortiman motora, s četiri različite vrste motora, među kojima verzija s 2,0-litrenim dolazi u kombinaciji s novim automatskim mjenjačem s 8 brzina.

Otkrijte više

E-Scudo

Povjerite svoje poslovanje električnom pogonu bez kompromisa. Novi E-Scudo može se ubrojiti među najbolje motore na tržištu D-LCV (dizelska laka komercijalna vozila): s maksimalnim dosegom do 330 km*, maksimalnom brzinom od 130 km/h, kraćim vremenom potrebnim za punjenje i nula emisija CO2. Budite spremni na iznenađenje i novo iskustvo vožnje koje je jednostavnije i boljeg odaziva, a omogućuje vam slobodno kretanje čak i u područjima u blizini vrlo prometnih i užurbanih gradskih središta. Odaberite bateriju koja najbolje zadovoljava vaše poslovne potrebe i skratite vrijeme punjenja: do 100 kWh uz istosmjerno punjenje. A sve to bez da morate činiti kompromise po pitanju zapremnine. Novi E-Scudo jamči isti kapacitet opterećenja kao verzija ICE i ima korisnu nosivost do 1,2 tone.

*Baterija od 75 kwh u kombiniranom ciklusu vožnje (WLTP)

Otkrijte više

Čist užitak pri vožnji

Udobnost na svakom putovanju

Svestran, prostran i spretan, novi Scudo komercijalno je vozilo koje pruža sve što vam je potrebno za poslovni put. Osim toga, različite konfiguracije sjedala i kola upravljača te položaji za vožnju kao u automobilu jamče maksimalnu udobnost čak i na dužim putovanjima.

Otkrijte više

Scudo 2.0

Novi Fiat Professional Scudo donosi nove mogućnosti povezivanja i tehnologije za zabavu i informiranje (Infotainment) koje su nužne za lakše suočavanje sa svim izazovima u poslu u ova moderna vremena.

Otkrijte više
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.