Novi Scudo

Ugoda, udobna i svestrana kabina

Jeste li očekivali da će biti toliko prostrana? Novi Scudo jamči prostranost, a različita rješenja u kabini posebno su dizajnirana kako vas ništa ne bi ometalo u vožnji, čak ni u najzahtjevnijim situacijama.

NAČIN MODUWORK

Novi Scudo ima najnapredniji sustav za pomoć pri utovaru kabastih tereta i materija, što dodatno naglašava svestranost ovog modela. Zahvaljujući preklopnom otvoru ispod sjedala suvozača tovarni prostor može se produljiti: do 3,32 m na verziji Compat, 3,67 m na standardnoj verziji te maksimalnih 4,02 m na verziji Maxi. Osim toga, prednje sjedalo, prilagodljivo u nekoliko jednostavnih koraka, može se pretvoriti u stolić za računalo i tablet ili oslonac za ručanje u maksimalnoj udobnosti.

ODABERITE SJEDALO KOJE VAM NAJBOLJE ODGOVARA

Što želite osigurati svom timu? Možete birati između udobne klupe s velikim skrivenim pretincem za odlaganje ili pojedinačnim sjedalima za upravljanje svakim dijelom prostora pojedinačno. Među rješenjima koje su u ponudi za Scudo možete odabrati ona sjedala koja najbolje zadovoljavaju potrebe vašeg tima. Scudo je sinonim za udobnost i svestranost u vašem poslovanju.

GRIJANA SJEDALA

Osigurajte izvanrednu razinu udobnosti, posebice kad se temperature spuste. Prednja sjedala su grijana kako biste lakše podnijeli duga putovanja zimi.

PRILAGODLJIVI POLOŽAJ ZA VOŽNJU

Kolo upravljača može se podešavati po visini i dubini, a sjedala se mogu namještati na različite visine i pod različitim kutovima. Tako se može lakše odabrati najbolji položaj za vožnju i, u samo nekoliko koraka, promijeniti konfiguracija ako dođe do promjene vozača.

Head Up zaslon

Najvažnije informacije tijekom vožnje dostupne su vam u svakom trenutku, bez skidanja pogleda s ceste. Novi Scudo opremljen je novim Head Up zaslonom, prozirnim zaslonom koji vam omogućuje da pratite sve korisne podatke kao što su brzina, preostali doseg i cestovne oznake.

7" RADIO sa sustavom za navigaciju NAV

Najnapredniji radijski uređaj ima dodirni zaslon u boji od 7” s ugrađenim sustavom za navigaciju koji vam prikazuje benzinske postaje, parkirališta, lokalnu vremensku prognozi i omogućuje vam jednostavno traženje interesnih točaka. Infotainment sustav također sadrži sve potrebno za upotrebu sustava Apple CarPlay i Android Auto™, DAB tunera i predopremu za komande na kolu upravljača.

7" RADIO

Infotainment sustav ima dodirni zaslon u boji od 7″, DAB sustav, MP3 player i USB ulaz. Osim toga, predoprema za sustave Apple CarPlay i Android Auto™ omogućuje vam da na siguran način ostanete povezani sa svojim pametnim telefonom, a da vas to ne ometa pri vožnji.

Apple CarPlay

CarPlay je najbrži i najsigurniji način za upotrebu uređaja iPhone dok radite i nalazite se u vozilu. Sve izravno sa svog uređaja iPhone možete emitirati na zaslonu u vozilu. Omogućuje vam navigaciju, telefoniranje, slanje i primanje poruka te slušanje glazbe, a sve to bez skretanja pozornosti s ceste. CarPlay također sadrži sustav glasovnog upravljanja Siri i radi s komandama u vašem vozilu: kotačićima, gumbima, dodirnom podlogom ili dodirnim zaslonom. Sve aplikacije kompatibilne sa sustavom CarPlay posebno su osmišljene za jednostavnu i pristupačnu upotrebu kako ne biste morali skretati pozornost s ceste.

Android Auto™

Uz Android Auto™ sve vaše aplikacije prikazuju se na radijskom zaslonu i omogućuju vam pristup svim sadržajima te sigurnu i jednostavnu upotrebu Google karata i servisa Google Play Music. Svim značajkama možete jednostavno pristupiti upotrebom glasovnih naredbi, putem gumba na kolu upravljača ili putem dodirnog zaslona. Zahvaljujući tim značajkama vozač nikad ne mora skrenuti pozornost s ceste.

Google Play i Android Auto registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Google LLC.

Instrumentna ploča s 4'' LCD zaslonom

Novi Fiat Professional Scudo ima inovativnu digitalnu instrumentnu ploču s 4″ LCD zaslonom koji prikazuje sve najvažnije parametre povezane s vožnjom. Na zaslonu se prikazuju sve informacije koje su vozaču najvažnije, primjerice brzina i potrošnja goriva, ali i obavijesti sustava za zaštitu i ograničenja brzine. Digitalna instrumentna ploča na električnoj verziji vozila uz to sadrži i prikaz informacija koja se odnose na elektromotor i bateriju, primjerice razine napunjenosti i predviđenu potrošnju.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.