Novi Ducato Šasija s kabinom

Udobnost u kabini

Biti spreman za misiju više je od same ideje; to je način rada odjela Fiat Professional, i novi Ducato Šasija s kabinom vam je spreman pomoći bez obzira na vaše poslovanje. Otkrijte nove značajke i kako vam mogu pomoći u vašem svakodnevnom poslu.

KEYLESS ENTRY & GO SUSTAV

Uz sustav ulaska bez ključa možete lako otključati/zaključati kabinu i vrata teretnog prostora novog Ducata, bez uporabe vaših ključeva. Uz Keyless Go funkciju, možete pokrenuti i isključiti vozilo bez uporabe ključeva. Kao podrška specifičnim misijama, vrata se mogu zaključati i otključati s uključenim motorom.

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Nova električna parkirna kočnica pruža veću udobnost tijekom svakodnevne uporabe. Vozač može aktivirati parkirnu kočnicu uz pomoć odgovarajućeg prekidača koji se nalazi na armaturnoj ploči; ova funkcija automatski omogućuje specifičnu postavku ploče s instrumentima.

EAT & WORK SJEDALO

Izvedeno da bude savršena pomoć za vozača i suvozača tijekom radnog vremena i pauza, Ducato Šasija s kabinom je opremljen s prednjim stolićem koji može primiti prijenosna računala, tablete i plitice s ručkom. Stolić se može okrenuti prema putnicima radi maksimalne udobnosti, i dolazi sa stražnjom zonom s držačima za čaše i pretincima.

FULL-LED PREDNJA SVJETLA

Nova potpuna LED prednja svjetla visokih performansi postaju nova top pouda u smislu vanjske rasvjete.
Sastoje se od novih dnevnih pozicijskih LED ‘’ray of light’’ svjetala s evolucijskim dizajnom i oštrijim stilom, LED dugih i kratkih svjetala i LED pokazivača smjera s dinamičnim efektom.

ELEKTRIČNI SERVO SUSTAV UPRAVLJANJA

Novi električni servo sustav upravljanja zamjenjuje hidraulički sustav i postaje dio serijske opreme za cijelu seriju modela. Zahvaljujući tehnologiji napajanja koja prilagođava moment upravljača prema brzini kretanja, ovaj sustav povećava preciznost upravljanja i pruža puno veći užitak u vožnji, dok smanjuje napor prilikom manevra parkiranja, što također smanjuje potrošnju goriva i CO2 emisije.

BEŽIČNI PUNJAČ TELEFONA

Poboljšana povezivost i udobnost u kabini, uz lakše pozicioniranje i punjenje pametnog telefona na sigurnom i čvrstom mjestu na armaturnoj ploči.

230V UTIČNICA

Ova opcija lako puni električne uređaje kao što su prijenosna računala, baterije električnog alata, tableti, pametni telefoni i drugi uređaji niske snage koji zahtijevaju napajanje do 150 W.

GRIJANI VJETROBRAN

Brže odmrzavanje i odmagljivanje vjetrobrana u ekstremno hladnim uvjetima.

PODESIVI PNEUMATSKI OVJES

Nudi funkciju samoporavnavanja i mogućnost smanjenja praga utovara kada je vozilo parkirano, aktiviranjem specifičnih prekidača na armaturnoj ploči. Vozilo je uvijek balansirano neovisno o raspodjeli tereta.

GRIJANI VJETROBRAN

Brže odmrzavanje i odmagljivanje vjetrobrana čak i u ekstremno hladnim uvjetima.

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Pametno aktiviranje/otpuštanje pritiskom na prekidač. Vozač može aktivirati mehanizam držanja odgovarajućim prekidačem koji se nalazi na armaturnoj ploči; funkcija se može čak automatski omogućiti preko specifične postavke ploče s instrumentima.

KEYLESS ENTRY & GO

Otključajte/zaključajte kabinu i vrata teretnog prostora ili pokrenite motor bez ključa. Kao podrška specifičnim misijama, vrata se mogu zaključati i otključati uz upaljeni motor.

230V ELEKTRIČNA UTIČNICA

Ova opcija lako puni električne uređaje kao što su laptopi, baterije električnih alata, tableti, pametni telefoni i drugi uređaji niske snage koji zahtijevaju napajanje do 150 W.

SUSTAV ODSPAJANJA AKUMULATORA

Kako bi lakše upravljali dužim razdobljem neaktivnosti vozila, kao opcija se nudi novi sustav odspajanja akumulatora.

NOVA SJEDALA

Ponuda sjedala je nadopunjena kako bi pružila veću udobnost i moderan izgled uporabom crne i sive tkanine. Poboljšana udobnost zahvaljujući novom obliku jastuka sjedala i uporabi pjene.

EAT & WORK SJEDALO

Izvedeno da bude savršena pomoć za vozača i suvozača tijekom radnog vremena i pauza, Ducato Šasija s kabinom je opremljen s prednjim stolićem koji može primiti prijenosna računala, tablete i plitice s ručkom koji se može okrenuti prema putnicima radi maksimalne udobnosti, i dolazi sa stražnjom zonom s držačima za čaše i pretincima.

SREDIŠNJA KONZOLA

Uključuje novu središnju kontrolnu ručicu, USB priključak i 12V električnu utičnicu, set za pušače ili držač boce/telefona.

VENTILACIJSKI OTVORI U SATEN KROM ILI SJAJNOJ CRNOJ BOJI

Praktično podešavanje protoka zraka, dostupni u standardnoj sjajnoj crnoj izvedbi ili opcijskoj saten krom izvedbi.

KOŽOM PRESVUČENI UPRAVLJAČ

Udobniji i privlačniji dizajn kola upravljača i novi prekidači s prednje i stražnje strane prečki, presvučen kožom, uz saten kromirane ukrasne letvice i sjajne crne prekidače.

POTPUNO DIGITALNI KOKPIT

7“ digitalni TFT zaslon u boji i dva bočna digitalna instrumenta za broj okretaja motora i razinu goriva.
Središnji zaslon nudi kompletni set postavki vozila i informacija, nudeći veće mogućnosti konfiguriranja prema bilo kojim potrebama vozača.

3,5” TFT KOKPIT

Nova serijska ponuda uključuje dva šira i jasnija instrumenta brzine i broja okretaja motora, nove digitalne instrumente s 9 LED lampica za razinu goriva i temperaturu rashladne tekućine, središnji 3.5″ digitalni TFT crno-bijeli zaslon.

UCONNECT 10” RADIO

Uconnect 10’’ radio sustav je novi top sustav informacija i zabave s dodirnim zaslonom u boji, na osnovi tehnologije Android operativnog sustava nudi kompletno sučelje pametnog telefona i prepoznavanje glasa prirodnim izgovorom. Navigacija je dostupna bežično preko CarPlay / Android Auto sučelja i TOM TOM 3D karata.

UCONNECT 7” RADIO

UConnect 7″ radio je novi srednji informacijsko-zabavni sustav s dodirnim zaslonom u boji, na osnovi tehnologije Android operativnog sustava. Nudi kompletno sučelje pametnog telefona i navigaciju preko bežičnih CarPlay / Android Auto sučelja.

UCONNECT 5” RADIO

Uconnect 5″ radio je novi osnovni informacijsko-zabavni sustav, uključujući ključne značajke kao što su Bluetooth audio strujanje, napredni glasovni asistent s mobilnom interakcijom (Siri i Google Assistant) i unaprjeđeno korisničko sučelje.

RUČICA MJENJAČA

Redizajnirana ručica ručnog i automatskog mjenjača, također je dostupna s donjim dijelom presvučenim kožom.

OBLOGE VRATA

Potpuno redizajnirana unutarnja strana vrata je sada potpuno presvučena te pruža veću robusnost i veći prostor zahvaljujući 4 nova pretinca različitih dimenzija i lokacija.

AUTOMATSKI KLIMA UREĐAJ

Novi dizajn kontrola klimatizacije sa širokim središnjim zaslonom, koji prikazuje postavljenu temperaturu, smjer protoka zraka i brzinu puhala. Sustav nudi 7 smjerova protoka zraka i novu ‘’Max A/C’’ funkciju za pojačanje performansi hlađenja.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.