Usluga Fiat Professional 5 Plus

JAMSTVO NA FIAT PROFESSIONAL AUTOMOBIL

Svaki novi Fiat Professional je proizveden prema najvišim mogućim standardima. Prije nego napusti tvornicu svaki automobil podvrgnemo nizu teških testova, provjera i kontrola. Stoga, u trenutku kada odvezete vaš novi automobil iz salona, zaštićeni ste s ne manje od 5 godina i uslugom FIAT Asistencija pomoći na cesti.

USLUGA FIAT 5 PLUS

Naš paket Usluga Fiat 5 Plus osigurava vam potpunu bezbrižnost. Zaštićeni ste od skoro bilo kojeg problema s vozilom koji se može pojaviti. Detalje o tome što je i što nije uključeno pronaći ćete u Fiatovoj servisnoj i jamstvenoj knjižici koja se nalazi u pretincu ispred suvozača. Obučeni tehničari u vama najbližem ovlaštenom Fiatovom servisu popravke će obaviti u najkraćem mogućem roku tako da se brzo vratite na cestu. Paket Vas osigurava tijekom 5 godina ali uz ograničenje od 120.000 kilometara. OPĆI UVJETI USLUGA FIAT 5 PLUS

8 GODIŠNJE JAMSTVO NA PROHRĐAVANJE

Naravno, ni vi niti mi nećemo očekivati da vaš novi Fiat ima problema s korozijom tijekom prvih osam godina. Međutim, ako dođe do korozije, koja će uzrokovati perforacije – ili rupu, kako se obično kaže – zaštićeni ste osmogodišnjim jamstvom.

3 GODIŠNJE JAMSTVO NA LAK

Ako se tijekom prve tri godine na vašem novom Fiatu pojave nedostaci laka, besplatno ćemo ih popraviti.

FIAT ASISTENCIJA

S paketom Usluga Fiat 5 Plus dobivate i pomoć na cesti te ako Vam zatreba biti će dovoljno nazvati broj 0800-0550.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.