Deveti naslov svjetskog prvaka: Tony Cairoli postaje legenda

Deveti naslov svjetskog prvaka: Tony Cairoli postaje legenda

Na poznatoj i spektakularnoj stazi Assen (Nizozemska), s jednom preostalom utrkom, talijanski vozač ima matematički zajamčenu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u motokrosu 2017 MXGP FIM. Fiat Professional slavi legendarnog Tonyja Cairolija, koji se ponovno uzdiže iznad svih.

Fiat Professional slavi legendu: Tony Cairoli ponovno se uzdiže više od svih pobjedom i osvajanjem svog devetog naslova svjetskog prvaka na stazi Assen u Nizozemskoj. Svojim zapanjujućim rekordom ovaj se sicilijanski vozač čvrsto upisao u povijest motosporta, odmah iza Belgijanca Stefana Evertsa koji je u karijeri osvojio deset naslova.

Čelični živci, brzina i sposobnost iskorištavanja prednosti i zapanjujući prevrati: to su karakteristike koje su karijeru Tonyja Cairolija učinile tako jedinstvenom i dovele ga do pobjede u sedmoj sezoni, čime se već od početka plasirao na vodeću poziciji. S dvije preostale utrke ovaj je višestruki prvak jučer izdominirao u izdanju MXGP-a Nizozemske za 2017. i osvojio dovoljno bodova za zajamčeni deveti naslov u karijeri te je svijetu pokazao svoje izvanredne vještine koje ga, u kombinaciji s predanošću i neprekidnom angažiranošću čine iskonskim prvakom.

Osiguravši si četvrto mjesto u 18. utrci Svjetskog prvenstva u motokrosu MXGP 2017 FIM, kojem je Fiat Professional glavni pokrovitelj već drugu godinu zaredom, Cairoli je ukupno osvojio 710 bodova i tako pokazao najjaču vožnju za pobjedu ikad. Ista odlučnost za postizanjem novih ciljeva osnovna je značajka marke Fiat Professional, prve marke „kao stvorene za profesionalne vode” koja je u potpunosti posvećena kupcima iz sektora autoprijevozništva. Zbog tih je zajedničkih vrijednosti i ciljeva marka odabrala baš ovog višestrukog sicilijanskog prvaka za svog svjetskog ambasadora.

S poviješću dugom više od sto godina i jedinstvenim naslijeđem s iskustvom u proizvodnji komercijalnih vozila, ova talijanska marka ima kompletnu proizvodnu liniju koja je u potpunosti obnovljena u samo dvije godine i donosi odgovore za sve potrebe i zadatke prijevoza. Proizvod „heroj” u floti i službeno vozilo Svjetskog prvenstva u motokrosu 2017 MXGP FIM snažan je i pouzdan Fullback, savršen za sve aktivnosti, poslovne primjene i slobodno vrijeme. Osim toga, pick-up kamioni marke Fiat Professional prate Tonyja Cairolija na treninzima i odan su tim koji savršeno odražava stav spremnosti na izazove marke Fiat Professional.

Publika u Assenu također se imala prilike diviti trima vozilima koja su ponosno predstavljala proizvodni program Fiat Professional. Stazom su prodefilirali nezaustavljivi Fullback sporting, posebno inspiriran motokrosom, svestrani Talento u sportskom stilu s talijanskom zastavom i novi Ducato 4×4 koji širi mogućnost upotrebe za posao i razonodu, što je posebice rezultat trajnog pogona na sva četiri kotača s dva kućišta diferencijala i središnjom viskoznom spojkom s automatskim upravljanjem. Pored toga, Ducato 4×4 Expedition 2017, savršeno vozilo za sportski i avanturistički nastrojene entuzijaste koji traže ono najbolje od tehnoloških sadržaja, uspješno je predstavljen na nedavnim međunarodnim sajmovima automobila.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.