Trenutno parkirani, ali nikako mirni

Trenutno parkirani, ali nikako mirni

Poštovani klijenti,

 

Budući da izuzetno ozbiljno shvaćamo brigu za vaše zdravlje i zdravlje naših djelatnika te odgovornost da zaustavimo širenje virusa COVID-19, zatvorili smo prodajne salone za automobile, te maloprodaju rezervnih dijelova u skladu s nacionalnim smjernicama za prevenciju i kontrolu ove bolesti. Naši ovlašteni servisi rade ali u smanjenom opsegu.

Dok je javni prijevoz zaustavljen, aktivna servisna usluga je nužna kako bi se osigurala mobilnost pojedinaca, logističkih tvrtki ili hitnih i dežurnih službi, a mi i dalje nastavljamo s pružanjem servisnih  usluga u nešto smanjenom opsegu ali uvijek aktivni, uz obavezu da svi zajedno slijedimo sve smjernice Stožera Civilne Zaštite vezano za osobnu zaštitu.

 

Najveći dio servisne mreže djeluje u ograničenom rasporedu i s dežurnim timovima, pružajući na taj način mogućnost nužnih  zahvata na vozilima i osiguranju stalne mobilnosti vlasnika naših vozila.

Provjerite slobodne termine i najavite se putem telefonskih brojeva. Na ovom mjestu navode se također i kontakti i Facebook profili pojedinih davatelja servisnih usluga.

 

Ujedno vas želimo obavijestiti da se za vrijeme važenja ovih izvanrednih mjera, za sve klijente  produžuje i razdoblje obaveznog redovitog održavanja vozila, kao uvjeta za valjanost usluge 5 Plus i valjanost jamstva.

 

Svi mi možemo doprinijeti zaustavljanju širenja virusa , na način da pazimo na sigurnosni razmak između osoba i slijedimo sve upute Stožera civilne zaštite.

 

Nadamo se da će ova situacija u kratkom roku biti riješena  te da ćemo uz suglasnost nadležnih službi uskoro nastaviti s pružanjem svih naših usluga u punom opsegu čemu se svi radujemo.

 

Ostanite zdravi!

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.