Tony Cairoli je trijumfirao na utrci „Fiat Professional MXGP di Lombardia”

Tony Cairoli je trijumfirao na utrci „Fiat Professional MXGP di Lombardia”

  • Uzbudljiva utrka na stazi Ottobiano dodatno je istaknula borbenost i ustrajnost deveterostrukog svjetskog prvaka.
  • S ovom se pobjedom talijanski vozač već probija na vodeće mjesto na ljestvici, a prvenstvo je tek na počecima.
  • Kao i uvijek, Fiat Professional je uz njega s herojima proizvoda iz službene flote za prvenstvo – Fullback Cross i Ducato 4×4.

Fiat Professional slavi s vozačem Tony Cairoli, iskonskom talijanskom sportskom ikonom i deveterostrukim svjetskim prvakom koji je pobijedio u uzbudljivoj utrci na stazi Ottobiano, u talijanskoj provinciji Pavia, na jedanaestoj utrci svjetskog prvenstva 2018 MXGP FIM Motocross World Championship. Talijanski vozač sada je preuzeo vodstvo na ljestvici s 474 boda. Ova je pobjeda ovom prvaku posebno važna jer ju je ostvario na stazi Ottobiano. Staza mu je dobro poznata i došli su ga bodriti brojni navijači i obožavatelji.

Pokrovitelj ovog svjetskog prvaka jest marka Fiat Professional. Partnerstvo između marke i natjecanja FIM MXGP Motocross World Championship utemeljeno je na autentičnim zajedničkim vrijednostima kao što su entuzijazam, odlučnost i neprekidna predanost, što sve utjelovljuje i sam Tony Cairoli, koji je u ovu sezonu svjetskog prvenstva donio svoju uobičajenu žilavost i snagu, pokazujući strast prema izazovima koja je usađena u mentalitet marke Fiat Professional vozeći „heroje među proizvodima” iz službene flote prvenstva. A ti heroji su Fullback Cross i Ducato 4×4. Fiat Professional pickup kamion robustan je i pouzdan, s impresivnom zapremninom i korisnom nosivosti većom od jedne tone te ukupnom težinom većom od tri tone. Osim toga, zahvaljujući primjeni pogona na sva četiri kotača i 4D elektroničkom biraču, ovaj model jednostavno svladava najteže terene u najtežim uvjetima, primjerice, u „off-road” vožnji s teškim teretom, uz jednaku spretnost kao i Tony Cairoli na svim utrkama.

Ducato 4×4 model je za sve vrste terena, s trajnim pogonom na sva četiri kotača i dva prijenosna kućišta te središnjom viskoznom spojkom s centralnim upravljanjem. Taj uređaj jamči pravilnu raspodjelu momenta na prednje i stražnje kotače te jamči optimalnu trakciju po blatu, snijegu i pijesku. Ducato 4×4 nudi i sve značajke čvrste i visokih performansi potrebne za svladavanje „off-road” staza, uz dodatnu opremu koja omogućuje potpuno iskorištavanje njegove korisne nosivosti.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.