Predstavljamo novi Fiat Professional Ducato Minibus

Predstavljamo novi Fiat Professional Ducato Minibus

  • Nova verzija za prijevoz putnika s 14 li 17 sjedala (uključujući vozača) plus sjedalo vozača pridružuje se svestranom asortimanu najprodavanijih modela Fiat Professional.
  • Dostupan u dvije duljine (L4 i L5), obje s povišenim krovom (H2).
  • Proizvodni program motora uključuje 2,3-litreni dizelski motor 150 MultiJet 130/150 ks s turbopunjačem i 3-litreni motor na metan Natural Power od 140 ks..

Narudžbe za novi Ducato Minibus s 14 ili 17 sjedala (uključujući sjedalo vozača). Ovaj se model pridružuje asortimanu za prijevoz putnika u kojem je nedavno premijerno predstavljena verzija minibusa s devet sjedala. Novi model, posebice, potvrđuje primjenjivost najprodavanijeg modela Fiat Professional za sve vrste putničkog prijevoza: osim što je savršeno vozilo za hotele i sportske klubove, mobilnost u gradu i izvan njega te za srednje i dulje trase prijevoza, savršen je i za tvrtke specijalizirane za potpomognutu mobilnost. Ukratko, ne postoji profesionalna aktivnost ili potreba za mobilnošću koju novi Ducato Minibus ne može zadovoljiti.

Preciznije rečeno, Ducato Minibus ima međuosovinski razmak od 4035 milimetara, povišen krov (H2) i dostupan je u dvije različite duljine karoserije: 5998 milimetara (L4) za verziju s 14 sjedala ili 6363 milimetara (L5) za verziju s ukupno 17 sjedala. Obje su verzije kategorije vozila M2 s najvećom dopuštenom masom od 4,3 tone. Osnovna verzija ima homologaciju u kategoriji N2 i dostupna je bez unutarnje konstrukcije iza vozačeve kabine na zahtjev. To se vozilo jednostavno može nadograditi za prijevoz, primjerice, putnika s invaliditetom.

Uobičajen među raznim konfiguracijama novog modela Ducato Minibus živahan je 2,3-litreni dizelski motor s turbopunjačem i tehnologijom MultiJet. Sukladan normi Euro 6 dolazi u dvije izvedbe: 130 ks ili 150 ks. Ekološki osviješten model na metan CNH Natural Power također je dostupan za proizvodni program Minibus. Ima snagu od 140 ks i maks. okretni moment 350 Nm, što ga čini dobrom alternativom klasičnim dizelskim motorima.

Putnička su sjedala u novom modelu Ducato Minibus raspoređena u četiri (L4) ili pet (L5) redova. Posljednji se red sjedala vadi na varijanti (L5) kako bi se povećao tovarni prostor. U razinama opreme srednje klase „Medium” i visoke klase „Top” sva su sjedala presvučena snažnom smeđom tkaninom i opremljena sigurnosnim pojasevima s pričvršćenjem u trio točke te ugrađenim naslonima za glavu. Nasloni za ruke na strani prolaza između sjedala sklopivi su. Osnovna oprema uključuje noćna i dnevna LED svjetla, Webasto grijač i dodatni grijač putničkog prostora, senzore tlaka u gumama, bočnu platformu za lakši ulazak i izlazak i klima-uređaj s automatskim upravljanjem sprijeda.

Fiat Professional Ducato Minibus nudi još više udobnosti za vozača i putnike u visokoj klasi opreme „Top”. Taj paket opreme uključuje putnička sjedala s naslonom koji se nagiba pod kutom od 13 stupnjeva, policu sa svake strane, pretince za odlaganje i zasebna LED svjetla, zvučnike, zasebne uvodnike zraka i dvije USB utičnice za punjenje.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.