Predstavlja se novi Doblò, vođen domišljatošću za svakodnevne zadatke

Predstavlja se novi Doblò, vođen domišljatošću za svakodnevne zadatke

 • Svestran, prostran, fleksibilan i prikladan za svačije potrebe, novi Doblò nudi inovativna i genijalna rješenja za poboljšanje svakodnevne vožnje.
 • Doblò u kombi verziji: to je savršen alat za vaš posao.
 • Nudi veliku ponudu termičkih motora s dizelskim i benzinskim gorivom.

Marka Fiat Professional predstavlja novi Doblò, petu generaciju modela koji je prikladno vozilo za sve zahtjeve profesionalnih radnika, a može biti idealan partner za obitelji. Doblò zadovoljuje svačije zahtjeve, kako transportne profesionalce tako i dinamične obitelji, s onim daškom talijanske genijalnosti koji nose svi FIAT-ovi proizvodi.

Najnovija verzija ovog uspješnog C-VAN modela, novi Doblò, je vrhunske razine u pogledu svestranosti, nosivosti i sigurnosti. Fleksibilan, prostran i dizajniran da zadovolji sve zahtjeve kupaca, Doblò je savršen alat i za grad.

FIAT PROFESSIONAL DOBLÒ: POUZDAN SUPUTNIK I SAVRŠEN ALAT ZA VAŠ POSAO

Kao počast svojoj fleksibilnosti, novi Doblò dostupan je u dvije duljine i dvije različite konfiguracije (Furgon, Combi) i nudi širok raspon motora koji mogu zadovoljiti sve potrebe.

Velika pažnja posvećena je udobnosti vozila tijekom faze dizajniranja kako bi se uzele u obzir potrebe profesionalaca koji svoje vozilo koriste osam ili više sati dnevno. Cilj je ponuditi radno iskustvo bez stresa uz zvučnu izolaciju i ovjes dizajniran za smanjenje udaraca i vibracija.

Tzv. “Čarobne značajke” (Magic Features) modela Doblò daju vozilu najveću moguću modularnost, održivost i sigurnost, čineći ga još pouzdanijim, svestranijim i fleksibilnijim suputnikom na poslu.

Magic Cargo omogućuje povećanje obujma tereta od 0,5 m3 i mogućnost utovara dugih predmeta poput cijevi ili ljestvi koji dosežu do 3,4 m duljine. Dodatno, dodajući još više prostora, moguće je podići sjedalo na suvozačevoj strani i koristiti pretinac ispod za kutije ili lomljive predmete. Tu je i rotirajući stol s ladicama za pretvaranje Doblò kabine u mobilni ured prema potrebi.

Štoviše, Magic Mirror je digitalni retrovizor od 5 inča koji pruža tri različita pogleda: pogled stražnjeg dijela u vožnji, potpuni pregled područja mrtvog kuta i stražnju parkirnu kameru koja poboljšava vidljivost i sigurnost.

Doblò nudi vrhunsku nosivost – do 1.000 kg na oba međuosovinska razmaka – što omogućuje utovar do 2 euro-palete.

Dostupan u verzijama s dugim i kratkim međuosovinskim razmakom, Doblò je spreman za sve nepredviđene situacije: verzija s dugim međuosovinskim razmakom postiže maksimalnu zapreminu od 4,4 m3 zahvaljujući značajki Magic Cargo. Karoserija Combi s dugim međuosovinskim razmakom omogućuje jedinstvenu modularnost između sjedala i prtljažnog prostora, zahvaljujući kliznoj pregradi, koja omogućuje oblikovanje teretnog prostora ili putničkog sjedala prema potrebi.

Dostupne su tri dizelske verzije: 1.5 litara sa 100 KS / 75 kW s ručnim mjenjačem; 1.5 litara sa 130 KS / 96 kW s ručnim te 8-stupanjskim automatskim mjenjačem. I na kraju, tu je 1.2 benzinski motor sa 110 KS / 81 kW.

SIGURNOSNE ZNAČAJKE I NAPREDNI SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI

Novi Doblò opremljen je aktivnim sigurnosnim sustavima koji pomažu kupcu tijekom vožnje, omogućujući sigurno uživanje u putovanju. Model kroz opcije paketa nudi niz sigurnosnih značajki i ADAS sustava (Advanced Driver Assistance Systems), koji ga svrstavaju u vrh segmenta:

 • Automatsko prepoznavanje prometne signalizacije;
 • Aktivna sigurnosna kočnica, koja se aktivira kako bi se smanjio rizik od sudara;
 • Lane Keeping Assist, koji upozorava vozača ako vozilo napusti traku, a zatim postupno vraća vozilo u ispravan položaj;
 • Driver Attention Alert, koji prati razinu pozornosti vozača i signalizira kada je trenutak za pauzu.

Kako bi ponudio najbolje performanse i veću trakciju u svim uvjetima kao što su snijeg, blato ili pijesak, Doblò u verziji Furgon opremljen je Grip Control sustavom, dok sustav Hill Descent Control omogućuje savršenu kontrolu vozila u slučaju nagiba većeg od 3%.

Dostupna je paleta od 5 različitih boja:

 • Bijela Gelato
 • Crna Cinema
 • Siva Colosseo
 • Siva Maestro
 • Plava Mediterraneo

Svaki Doblo na hrvatskom tržištu dolazi sa uključenim produženim jamstvom Fiat 5 Plus u trajanju 5 godina / 120.000km.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.