Fiat Professional ponuda ima mnoštvo talenata

Fiat Professional ponuda ima mnoštvo talenata

Za ovo novo vozilo kompanija Fiat Professional odabrala je naziv u skladu s tradicijom koja se referencira na antički novčić te koja promovira koncept vrijednosti i kombinira vodeću nosivost u klasi s izvanrednom kompaktnošću i agilnošću. To Fiat Professional ponudu čini još konkurentnijom u smislu dosega i broja rješenja. Narudžbe će započeti u svibnju. 

Fiat Professional predstavlja Talento, model koji sa svojim velikim kapacitetom za teret predstavlja idealnog suradnika za profesionalce na gradskim ulicama, kao i na otvorenim cestama. Njegove prednosti su velika raznovrsnost i mogućnost prilagođavanja raznovrsnim potrebama klijenata. Njegov naziv – Talento – ističe urođene kvalitete ovog vozila i koncept vrijednosti, time što se referencira na antički novčić kao u najboljoj Fiat Professional tradiciji. Ovaj nadimak ima veliku simboličku vrijednost i sugerira što ovo vozilo može, njegove sposobnosti i – ukratko – njegov talent. Sve ove značajke su bitne za suočavanje s novim izazovima u budućnosti.

Sa stajališta stila, novi Talento je kompaktan i dobro odmjeren: prema naprijed izvučeni vjetrobran savršeno se spaja s kratkim poklopcem motora čime se postiže ukupan efekt istaknutog, ali dinamičnog prednjeg kraja. Dizajn je vodoravan s odvažnim, jasno odrezanim linijama u skladu s osjećajem nove obitelji Fiat Professional ponude i ističe širinu vozila i njegovu nosivost, što je jasno pokazano kvadratičnim stražnjim krajem te ujedno promiče ideju dinamičnosti i stabilnosti. U novi model ugrađuju se pouzdani, snažni i isplativi turbo i twin turbo dizelski motori snage do 145 KS.
Ponuda novog modela Talento je poveznica između modela Doblò Cargo i Ducato, a u Fiat Professional ponudi ima zadatak pokriti nove volumene i dužine utovara te dati sveobuhvatne i zadovoljavajuće odgovore na sve potrebe profesionalnog transporta.

Rezultat je funkcionalno vozilo koje maksimalizira vrijednost posla, vremena i novca, usmjeravanjem na stvarne potrebe klijenata s kompletnom ponudom izvedbi, uključujući kombije, buseve za prijevoz ljudi, teretna vozila s kabinom i kamionete s ravnom teretnom platformom.
Talento – sa svojom jasnom, kompletnom ponudom – i Fiat Professional – sa svojom sveobuhvatnom ponudom i organizacijom usmjerenom na profesionalce – imaju sva rješenja za klijente koji traže još više specifičnih rješenja.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.