Fiat Professional je službeni partner FIM Motocross svjetskog prvenstva

Fiat Professional je službeni partner FIM Motocross svjetskog prvenstva

Ova marka FCA Grupe, posvećena komercijalnim vozilima, kao službeni partner podržat će FIM Motocross svjetsko prvenstvo (MxGP) u sezoni 2016. Partnerstvo se temelji na vrijednostima kao što su odlučnost i dinamičnost te koje dijele svijet sporta i Fiat Professional. Ova godina će za ovu marku uključivati predstavljanje potpuno novih proizvoda i time velike izazove.

Za marku Fiat Professional 2016. godina počinje s novim partnerstvom s FIM Motocross svjetskim prvenstvom (MXGP) koje će započeti na stazi Losail Circuit u Kataru. Prvenstvo će se održavati od veljače do rujna na 18 staza u Europi, Sjedinjenim Državama, Kataru, Tajlandu, Argentini i Meksiku. Svaka utrka privlači milijune gledatelja u cijelom svijetu koji će prijenose pratiti na glavnim medijskim izvorima. Kao rezultat ove suradnje, publika će moći vidjeti Fiat Professional vozilo na startnoj liniji svake utrke.

Ova prestižna suradnja koja se temelji na originalnim vrijednostima predstavlja početak vrlo važne godine za marku koja se stalno razvija. Kako bi ponuda bila još više upotpunjena, bit će predstavljeno nekoliko novih proizvoda. Prvi je Fullback pick-up kamionet koji će biti predstavljen na salonu automobila u Dubaiju u studenome. Dostupno od svibnja u EMEA regiji, vozilo gura marku prema novim ciljevima, od čega dolazi i naziv Fullback koji simbolizira sportske vrijednosti referencirajući se na osnovne uloge igrača u američkom nogometu i ragbiju: zadnja linija obrane, ali prva u napadu. Stav koji je savršeno u skladu s duhom marke i novog pick-up kamioneta.

Novi Fullback bit će glavni dio službenog voznog parka FIM Motocross svjetskog prvenstva i imat će priliku pokazati svoje kvalitete u smislu konfiguracije, dimenzija i motora. Ovaj Fiat Professional pick-up kamionet izveden je prema stvarnim potrebama profesionalnih klijenata, ali ga također karakterizira izvanredna raznovrsnost koja ga čini spremnim za sve uporabe, ne samo za posao, te savršenim predstavnikom Fiat Professional filozofije.

Njemu će se pridružiti originalni trendseter Fiat Ducato koji će se savršeno ugodno osjećati na globalnom događanju kao što je FIM Motocross svjetsko prvenstvo. Ovaj Fiat Professional bestseler pokazat će svu svoju raznovrsnost kao kombi za prijevoz ljudi, transport tereta i kao mobilna radionica, na usluzi svima na trkaćim stazama.

Veza sa svijetom sporta – a specifično moto krosom – dobro predstavlja pristup koji ova marka koristi za suočavanje s budućim izazovima, na osnovi dobro utvrđenih znanja i izvrsne organizacije, ali iznad svega utemeljenog na vrijednosti kao što su autoritet, blizina i pouzdanost, koji su ključ za uspješne odnose s klijentima. Nije slučajno da se partnerstvo s FIM Motocross svjetskim prvenstvom temelji na jednakim vrijednostima.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.