Fiat i Fiat Professional nalaze se među dobitnicima nagrada na festivalu „Bea World – Best Events Awards”

Fiat i Fiat Professional nalaze se među dobitnicima nagrada na festivalu „Bea World – Best Events Awards”

  • „Bea World – Best Events Awards”, najvažniji međunarodni festival posvećen događajima komunikacije uživo koji je održan u prekrasnom gradu Portu.
  • U godini u kojoj je automobil proslavio svoj 60. rođendan, događaj „The Fiat 500 Forever Young Experience”, posvećen ikoni marke, osvojio je dvije brončane nagrade, među kojima je jedna bila prva takva dodijeljena ikad nekom proizvođaču automobila.
  • Projekt „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” također je osvojio nagradu, Brončanog slona za shemu dijeljenja kombi vozila u sklopu koje je tvrtka Fiat Professional dala svoja vozila na korištenje zajednicama u Središnjoj Italiji koje su prošle godine bile pogođene potresom.

 

Grupa FCA – s komunikacijskim projektima za marke Fiat i Fiat – odnijela je tri nagrade na prvom izdanju festivala „Bea World – Best Events Awards” koji je, u odnosu na prethodna izdanja pod nazivom „EuBea – European Best Event Awards”, sada postao globalni događaj.  Ove će se godine vodeće tvrtke iz industrije organizacije događaja diljem svijeta natjecati za prestižnu nagradu Zlatni slon koja simbolizira mudrost, snagu i dugovječnost.  Nagrade dodjeljuje Odbor predstavnika iz većih tvrtki koje ulažu u događaje komunikacije uživo.

Dvije nagrade za projekt „The Fiat 500 Forever Young Experience”

Projekt „The Fiat 500 Forever Young Experience” posvećen ikonskom modelu marke koji je ove godine proslavio svoj 60. rođendan ove je godine osvojio dvije nagrade. To je još jedan važan cilj kojeg je osvojio izvrstan maleni Fiat, automobil koji je ostao vjeran sebi, zauvijek mlad i uvijek u trendu kroz šezdeset godina dugu povijest marke, brojne promjene životnih stilova, mode i društvene promjene.
Projekt „The Fiat 500 Forever Young Experience”, europska turneja, koji je osmislila agencija Ideal, osvojio je dva Brončana slona: jedan u kategoriji „Plasiranja novih proizvoda/usluga” i drugi u kategoriji „Roadshow”, što je prva takva nagrada ikad dodijeljena nekom proizvođaču automobila. Te dvije nagrade potvrđuju kreativnu originalnost projekta, u kojem je simuliran duh 1957. godine u tri grada, Cannesu, Munchenu i Madridu, kako bi se proslavio 60. rođendan modela Fiat 500.
U svakom dijelu turneje dočarana je lokalna kultura odabranih lokacija, a cijela je priča završila u Madridu s impresivnim događajem u kojem je sudjelovalo gotovo stotinu glumaca i statista, svi kostimirani, u šarmantnim vintage trgovinama i predstavljajući neke izvrsne talijanske marke iz segmenta mode, hrane i dizajna te klasičnih automobila Fiat 500. Najveća zvijezda čitave turneje „The Fiat 500 Forever Young Experience” bio je model 500 specijalnog izdanja posebno izrađen za 60. rođendan modela koji je paradirao crvenim tepihom na šetalištu uz more u Cannesu, na poznatom trgu Wiener Platz u Munchenu te u ulici Calle Jorge Juan da Calle de Serrano, jednom od najpopularnijih odredišta za zabavu u Madridu.

Fiat Professional podržava žrtve potresa u Središnjoj Italiji

Nagradu Brončani slon u kategoriji „Održive inovacija” osvojio je projekt „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” usmjeren na gospodarsku obnovu u potresom zahvaćenim područjima u Središnjoj Italiji. Tijekom operacije, koju je organizirao Cesen – Leo Burnett , međusobno su surađivali Fiat Professional, Regione Lazio, Protezione Civile, Ufficio Speciale Ricostruzione Lazio i Morini Rent.
Deset vozila marke Fiat Professional – uključujući Ducato, Talento i Fullback – predano je prošle godine, 21. travnja, u gradu Amatrice (Rieti), gradu koji simbolizira taj tragični događaj, stanovnicima tijekom službene ceremonije s nadležnim tijelima i zastupnicima iz tvrtki. Točnije rečeno, flota posebnih modela vozila Fiat Professional dana je na besplatno korištenje malenim tvrtkama, trgovcima, školama, sportskim klubovima i svima uključenim u projekte obnove nakon potresa.
U okviru projekta „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” korisnici mogu odabrati ono vozilo iz flote koje najbolje odgovara njihovim svakodnevnim potrebama. Svaka osoba tu uslugu može koristiti dvaput svakih sedam dana. Na raspolaganju je bio besplatan broj telefona za rezervaciju, a vozila su se mogla preuzeti na trgu Piazza del Donatore u gradu Amatrice, gdje se nalazio promotivni i informativni kutak.
U okviru projekta „Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare” tvrtka Fiat Professional još je jednom pokazala da je tvrtka stručnjaka na usluzi profesionalcima koja donosi praktične odgovore onda kada su potrebni. Valja spomenuti da je projekt koji je osvojio nagradu „Bea World – Best Events Awards” sastavni dio šireg plana grupacije FCA kroz koji se želi osigurati neposredna i praktična humanitarna, tehnička i ekonomska podrška unesrećenima, što je već dokazano kroz brojne aktivnosti pokrenute tijekom proteklih mjeseci kroz projekt pomoći unesrećenima u potresom zahvaćenim područjima.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.