Düsseldorf Caravan Salon 2017: Debi novog Fiat Professional modela Ducato 4×4

Düsseldorf Caravan Salon 2017: Debi novog Fiat Professional modela Ducato 4×4

  • Fiat Professional predstavlja Ducato 4×4, neprikosnovenog lidera rekreacijskih vozila, kao značajno proširenje Ducato ponude.
  • Izložbeni model Ducato 4×4 Expedition 2017, predstavljen na Fiat Professional štandu, bit će zvijezda najvećeg svjetskog turističkog sajma na otvorenom.
  • Predviđanja za europsko tržište kuća na kotačima pokazuju da će brojke iz 2017. nadići brojke iz 2016., s najvećim rastom u sektoru kombija za kampiranje.
  • Ducato je “Leader in Freedom” te klijentima nudi široki raspon usluga, koje je razvio Mopar, koje im omogućuju da uživaju u slobodnom vremenu bez da brinu o okolnom svijetu.
  • Reflektori će također biti usmjereni na Camper izložbene izvedbe modela Talento i Fullback.

Düsseldorf će od 26. kolovoza do 3. rujna biti domaćin izložbe 2017 Caravan Salon, najveće izložbe rekreacijskih vozila na svijetu. Marka Fiat Professional će opet biti glavna zvijezda ovog velikog događanja sa svojim bestselerom: modelom Ducato, idealnom za ljubitelje kamp kombija, koji je neprikosnoveni lider na europskim tržištima.

Nije slučajnost da su čitatelji specijalističkog časopisa Promobil po deseti put odabrali Ducato kao ”najbolju bazu za kuće na kotačima godine”. Ovaj događaj bit će debi modela Ducato 4×4 te prvo pojavljivanje na Fiat Professional štandu izložbenog vozila Ducato 4×4 Expedition 2017, izrađenog na izvedbi s pogonom na četiri kotača, koji otvara nove horizonte za aktivni odmor i još jednom ističe Fiat Professionalovu posebnu vještinu da predvidi najnovije trendove u ovom stalno rastućem sektoru. Sve više entuzijasta na svoja rekreacijska vozila ne gleda samo kao  na praktična rješenja nego i kao izričaj svojeg osobnog stila života, izvan utabanih puteva.

Na izložbi Caravan Salon u Düsseldorfu (hala 16/štand D42), Fiat Professional će također izložiti vozilo koje se temelji na modelu Talento, izvrsnu alternativu za one koji traže kompaktniji, agilniji kamper kombi. Nadalje, posjetitelji događanja bit će u mogućnosti razgledati sve tehnologije koje kamper kombi sadrži, uz pomoć nekoliko Ducato šasija predstavljenih na štandu (tractor cabs i chassis cabs). Fiat Professional izlaganje bit će nadopunjeno pickupom Fullback Cross, idealnim za aktivnosti na otvorenom, zahvaljujući pogonu na četiri kotača i udobnom kabinom s 5 sjedala.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.