Ducato je u Velikoj Britaniji dobio nagradu “Kombi 2017. godine za vozne parkove”

Ducato je u Velikoj Britaniji dobio nagradu “Kombi 2017. godine za vozne parkove”

  • Još jedna nagrada za ovaj Fiat Professional bestseler kao dodatna potvrda njegovih izvanrednih kvaliteta.
  • Ducato je predvodnik kompletne ponude za zadovoljavanje potreba poslovnih klijenata.
  • Globalni uspjeh, brzi rast na UK tržištu.
  • Vrijednosti marke demonstrira Chuck Norris: nova komunikacijska platforma u kojoj glumi ovaj poznati glumac kao savršeno nedavno predstavljeno svjedočanstvo.

 

Dodatna potvrda popularnosti i uspjeha modela Ducato dobivena je prošli tjedan na događanju “Motor Transport Awards 2017” tijekom kojeg je ovaj Fiat Professional bestseler nazvan „Kombijem godine za vozne parkove“. Ova nagrada je najavljena tijekom ceremonije u Grosvenor House Hotelu u Londonu, čime je nagrađen ulazak marke Fiat Professional i kombija Ducato na tržište voznih parkova s proširenom ponudom, rastućom prodajnom mrežom i sve većim fokusom na poslovne klijente. Ovo zadnje je ključni prioritet marke Fiat Professional što se potvrđuje kompletnom ponudom ove marke i velikim rasponom rješenja i usluga, izvedenih da zadovolje najrazličitije potrebe klijenata, kao što to može samo tim profesionalaca na usluzi drugim profesionalcima.

Stručni Motor Transport žiri također je istaknuo izvrsnu šasiju modela Ducato i snažno su pohvalili njegovu izvanrednu nosivost, fleksibilnost i izdržljivost. Ovo vozilo je standardni predstavnik kompletne Fiat Professional ponude, prve marke ”rođene za profesionalce” s ponudom koja u potpunosti posvećena lakom transportu, sa sto godina povijesti i jedinstvenim iskustvom u svijetu komercijalnih vozila. Marka Fiat Professional već ima kompletnu ponudu, sposobnu da se suoči sa svim izazovima sve konkurentnijeg tržišta.

Prestižna nagrada ”Kombi godine za vozne parkove” dodatna je potvrda kvaliteta modela Ducato: sa svojim raznim izvedbama karoserije, četvrtastim teretnim prostorom pravilnog oblika, raznovrsnom šasijom i voznim osobinama osobnog automobila, Ducato je bestseler na glavnim europskim tržištima. Prije trideset šest godina, napravio je revoluciju na tržištu kombija velikog volumena sa svojim pogonom na prednje kotače, snažnim motorima i prostranim teretnim prostorom. Tijekom svoje povijesti, Ducato je postepeno postao standard u svojoj kategoriji. Napravljeno je preko 10.000 varijanti i ovaj model se prodaje u preko osamdeset država u cijelom svijetu. Konkretno, tijekom prvih šest mjeseci ove godine prodaja marke Fiat Professional je narasla za skoro 18 posto na praktički stabilnom tržištu. Drugim riječima, tržišni udio modela Ducato je porastao za jedan posto u odnosu na isti semestar prošle godine (8%).

Motor Transport nagrade dodjeljuje panel od 50 stručnjaka iz ovog sektora, kojima predsjedaju članovi Motor Transport tima kako bi se zajamčila detaljna evaluacija svih kandidata i objektivnost. Komentirajući ovu nagradu, panel je marku Fiat Professional opisao kao ”jednog od najfleksibilnijih proizvođača”. Uz to su dodali kako je „redovni servis planiran svakih 50.000 kilometara; nadalje, Ducato sada ima novo kvačilo, poboljšane kočnice, čvršće nosače vrata i ojačane ploče karoserije”. ”Ove promjene znače produženje radnog vijeka vozila i privlačenje novih klijenata”.

Izvanredna pouzdanost, uz stručnost, neprestani fokus na klijente, dinamičnost i predanost: to su ukratko značajke marke Fiat Professional. Jednake vrijednosti su uz pravi nastup prikazane ironijom Chucka Norrisa koji je prošli mjesec debitirao kao svjedok ove marke na novoj komunikacijskoj platformi. Slava ovog glumca, povezanog s vrlo popularnim internetskim memeom, koji ga prikazuje kao neuništivog lika, znači da se ova marka može predstaviti svijetu s jedinstvenim glasom i još više ojačati svoj imidž.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.