Doblo Cargo je treći put zaredom proglašen Lakim kombijem godine

Doblo Cargo je treći put zaredom proglašen Lakim kombijem godine

Vozilo Fiat Professional Doblo Cargo imenovan je po treći puta zaredom „Lakim kombijem godine” na uglednoj dodjeli nagrada Koji kombi? za 2018.
A na, za Fiat Professional vrlo uspješnoj londonskoj svečanosti, popularni proizvod Fiorino visoko je pohvaljen u kategoriji „Mali kombi” pokazujući tako širinu i privlačnost raspona lakih komercijalnih vozila marke Fiat Professional.

Nosivost vozila Doblo Cargo je do najviše jedne tone s utovarnim volumenom do 5,03 i ponudom učinkovitih dizelskih 1,3-litrenih i 1,6-litrenih motora te 1,4-litrenim benzinskim motorom kojima je ovaj višestruki dobitnik postao ne samo najbolji odabir za voditelje flora, već i žiri nagrade.

Ocjenjivački je sud bio oduševljen novim atributima, najboljima u klasi, vozila Doblo Cargo uključujući i njegovu izvanrednu dinamičnost i udobnost ostvarene zahvaljujući njegovom sofisticiranom ovjesu bi-link, vodećim utovarnim volumenima i kapacitetima u svom segmentu te njegovoj solidnosti, robusnosti i širokom proizvodnom programu.

„Činjenica da je Doblo Cargo osvojio nagradu za laki kombi tri godine zaredom uvjerljiv je dokaz njegove trajne kvalitete”, izjavio je James Dallas, urednik nagrade Koji kombi?. „Među vrlinama vozila Doblo ubrajaju se vrhunska kvaliteta upravljanja i visoki standardi kvalitete ugradnje, no ono što ga uistinu ističe jest širina njegove ponude s nosivosti od 3,4 m3 do 5,0 m3 i korisne nosivosti u rasponu od 750 kg do značajnih 1005 kg“.

Richard Chamberlain, voditelj države, iz Fiat Professionala, primajući nagradu izjavio je: „Iznimno smo ponosni na oba vozila, Doblo i Fiorino i oduševljeni smo da su osvojili još dvije vrlo ugledne nagrade za našu marku.
„Te su nam nagrade posebno važne jer ih daje skupina stručnjaka koja uistinu poznaje tržište lakih komercijalnih vozila i znaju kakav kombi kupci traže. Nagrade dodatno potvrđuju snagu i kompetitivnost proizvodnog programa kombija Fiat Professional koji je nedavno osnažen dolaskom modela Talento i pick-upom Fullback i ističu velike napore koje marka ulaže u rast i jačanje svog ugleda.”

Fiorino je, osvježenog vanjskog i unutarnjeg izgleda, savršeno vozilo za grad, pokretljivo u prometu i jednostavno za parkiranje. I pored toga ima značajnu nosivost od 2,8 m3 i može prenositi do 660 kg tereta. Nadalje, Fiorino je vodeće vozilo po pitanju performansi, niskih troškova održavanja, udobnosti i funkcionalnosti.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.